Mladi nogometaši Rudara ostvarili četiri pobjede za vikend

Mariano Černjul –  dva gola u dva dana za dvije selekcije

Vikend iza nas donio je pripremne utakmice čak četiri selekcije omladinskog pogona. Igrale su se utakmice diljem Istre, od Rovinja do Koromačna.

Mlađi pioniri su pobijedili sportske vršnjake iz Rovinja, strijelci su bili Patrik Čenaj i Benjamin Černjul. Za momčad Deana Načinovića igrali su: Katičić, Franković, Verbanac, Pappalardo, Kalebić Osip, Rašuo, Karić, Peršić, Miskić, Čenaj, Černjul, Rošić, Stojak, Načinović i Biljuh.

Nakon mlađih, na teren su izašli i stariji pioniri koji su pobijedili 3:2, a u listu strijelaca upisali su se Dino Murtić (2), Dino Halilčević. Za momčad Daria Milevoja nastupali su: Basanić, Kocijel, Kos, Škopac, Hrvat, Faraguna, Osmić, Juričić, Halilčević, Lazarić, Murtić, Peruško, Belušić, Tenčić R. i Tenčić M.

Trener Dragan Načinović je sa svojim kadetima u subotu gostovao kod Valbandona ’72 i pobijedio rezultatom 3:0. Strijelci su bili Endi Blašković (2) i Mariano Černjul. Nastupali su: Smolica, Stojić, Dragovina, Okanović, Baskijera, Načinović, Biletić, Bembić, Blašković, Černjul, Klapčić, Pozderović i Brenković.

Juniori Robia Čalovića gostovali su jučer kod Cementa iz Koromačna i slavili sa 2:1, a strijelci su bili Nino Lazarić i Mariano Černjul. Županijskom trećeligašu suprotstavili su se: Blažina, Licul, Peršić, Bugarin, Batelić, Gušić, Ivančić, Černjul E., Kozić, Lazarić, Černjul M. i Vidas.

Updated: 20/02/2017 — 11:52