NK Rudar na manifestaciji „Božić u Labinu“ poklanja šalove, kape i rukavice

Iako su „zavjese“ na prvi dio prvenstva MŽNL NS Rijeka tek spuštene, u NK Rudar su već započeli pripreme za nastavak, koji slijedi 04. ožujka naredne godine, kad u okviru premjernog proljetnog, a nominalno 16., kola u Labinu gostuje momčad Vinodola iz Novog Vinodolskog.

Da podsjetimo, Rudar je jesenji dio prvenstva okončao na odličnom drugom mjestu, sa samo jednim bodom zaostatka iza vodećeg Lošinja. Obzirom da u nastavku, od ukupno 15, čak 10 utakmica igraju na svom stadionu, labinski nogometaši su, po svim prognozama, među najvećim favoriti za osvajanje prvog mjesta koje donosi plasman u III HNL Zapad.

U cilju daljnje promocije kluba i nastavka prvenstva MŽNL NS Rijeka, nogometaši Rudara će sudjelovati u manifestaciji „Božić u Labinu“, gdje će, na prigodnom štandu seniori, juniori i kadeti prodavati komplete ulaznica za prvenstvene utakmice koje će „kovari“ proljetos igrati u Labinu.

Oni koji kupe komplet za svih 10 proljetnih prvenstvenih utakmica (Vinodol, Crikvenica, Nehaj, Lokomotiva, Cres, Grobničan, Halubjan, Pazinka, Otočac i Rovinj) na poklon će dobiti navijački set u kojemu se nalaze kapa, šal i rukavice.

Oni koji se odluče za komplet od pet ulaznica na poklon će dobiti navijački šal Rudara. Štand će biti otvoren u četvrtak 22. i petak 23. prosinca ove godine od 09:00-24:00 sata, a u subotu 24. prosinca od 09:00-21:00 sata.

Updated: 21/12/2016 — 15:10