Zlata vrijedna pobjeda Kovara u Otočcu !

Robi Černjul nakon jednog čvrstog starta protivnika

Izuzetno vrijedna pobjeda nogometaša Rudara danas na super-teškom terenu u Otočcu. Blato je sprječavalo nogometaše u razvijanje iole kombinirane igre pa momčad Rudara može biti zadovoljna trobodom.

U prvih pola sata Otočac je imao loptu više u posjedu, ali je Labinjanima poništen pogodak Carla Škopca u krajnje dvojbenoj situaciji, nakon što je Božičević obranio udarac Juričića.

Domaći vratar odlično je reagirao i na „zicer“ Macana nešto kasnije. Gol odluke postigao je Igor Juričić iz „slobodnjaka“ sa dvadesetak metara iskosa pogodivši „rupu“ u „živom zidu“. U drugom dijelu domaćin vrši pritisak, a unijela se i nervoza na teren, a prigodu da sve „utiša“ i prije kraja utakmice imao je Škopac, ali je iz blizine u 87. minuti prebacio cijeli gol.

Detalj s utakmice

 

Otočac – Gradski stadion – Gledatelja 50

OTOČAC – RUDAR  0:1

Strijelac: 0:1 Juričić 45′

OTOČAC: Božičević, F. Kostelac (od 69. Vidmar), Banić, Vukić (od 57. Sladović), Grivičić (od 88. Benčić), Čurčić, Vuković (od 69. Rudelić), Krznarić, Plecić, Burić, Bunjevčević (od 83. Orešković)

RUDAR: Vozila, Načinović (od 82. Bilić), Škopac, Čudić, Macan (od 90. Fejzić), Juričić (od 81. Maksenčuk), Licul, Ivanović (od 88. Šepić), Černjul, Kurtić, Mehić

Updated: 12/11/2016 — 18:54