Sutra u 18 sati Rudar protiv Novigrada koji predvodi Kristijan Glavaš

                               Kristijan Glavaš, ‘dijete’ Rudara, danas ključni čovjek novigradskog sastava

Najugodnije iznenađenje ovogodišnje FAVBET Druga HNL, nogometaši Novigrada, sutra (utorak 11.10.2016.) u 18:00 sati gostuju u Labinu. Iako novaci u ligi, Novigrađani pružaju odlične partije i drže mjesto u sredini ljestvice, trenutno su šestoplasirani, sa 15 bodova, s jednim više od rezervista Dinama, a samo pet manje vodećeg Rudeša.

Susret protiv Rudara gostima će poslužiti kao kvalitetna provjera mogućnosti prije utakmice 11. kola koja ih, u nadolazeću subotu, očekuje protiv Hrvatskog Dragovoljca u Zagrebu, a Labinjanima za derbi protiv Halubjana na Viškovu. Vrijedi istaknuti da će goste u Zelenicama predvoditi Labinjan, dokapetan momčadi Kristijan Glavaš.

Sandi Belo novi član seniorske momčadi

Trener Čupić će u utorak poštediti Škopca koji još uvijek osjeća bolove u preponama, a zbog radnih obveza neće biti ni Almira Mehića. Na pričuvno vratarsko mjesto, umjesto Paula Blažine koji isti dan igra za juniore na Velom Vrhu, uskočiti će Valner Radočaj. Na Veli Vrh će i novopečeni prvotimac Sandi Belo, koji je priključen prvoj momčad. Nastavak je to zacrtane klupske politike forsiranja igrača iz vlastitog omladinskog pogona.

Sezonske ulaznice

Kako bi se izbjegle neugodnosti na ulazu na utakmice, iz NK Rudar mole svih koji raspolažu pravo na određene beneficije po pitanju ulaznica da ih iskoriste u predviđenoj i poznatoj proceduri.

Updated: 10/10/2016 — 8:45