Selekcija U10 gostovala u Makarskoj na međunarodnom turniru

ekipaMKNogometaši Rudara U10 selekcije otišli su ovog vikenda na turnir u Makarsku na tamošnji „Makarska Cup 2016“. Predvodi ih trener Mauricio Kožljan. Ždrijeb ih je smjestio u skupinu sa NK Zadrom, HNK Brotnjom iz Čitluka te HNK Uranijom iz Baške Vode.

Prvog dana turnira slavili su s 2:0 protiv Uranije pogocima Kevina Načinovića. U drugoj utakmici dana od malih nogometaša Rudara bili su bolji vršnjaci iz redova Brotnja koji su ih pobijedili 2:1 (strijelac An Lee Krasnići) dok su u prvoj jutarnjoj utakmici subote poraženi od Zadra s 0:4.

Ipak, s jednom pobjedom i dva poraza U10 selekcija Rudara prošla je skupinu, ali ždrijeb u osmini finala nije im bio previše naklonjen. Naime, FK Elektron koji im je stajao na putu došao je na turnir sloveći za jednog od favorita zbog činjenice kako je ta njihova selekcija prvak države u Crnoj Gori. Zasluženo su pobijedili male Kovare s visokih 8:0, a onda do kraja turnira primili samo dva pogotka i isti osvojili pobijedivši u finalu Zadar 5:0.

NK Rudar se ovim putem zahvaljuje organizatorima turnira u Makarskoj te izražava namjeru kako će ovaj turnir postati tradicionalan u kalendaru aktivnosti omladinskog pogona kluba.

Updated: 02/05/2016 — 11:13