Kovari u Crikvenici korak prekratki

Načinović, KrajcarU golijadi „pod Kotorom“ slavio je domaćin, i tako uzeo važne bodove u borbi za ostanak. Gosti nisu razočarali, ali će svoje bodove spasa morati ipak potražiti u utorak na svom travnjaku protiv Lošinja.

Prvi su zaprijetili „Kovari“, Mehić je u četvrtoj minuti odlično proigrao Čudića, ovaj izašao sam ispred Sroka koji mu ulazi u putanju, napadač gostiju pada, a Sobol samo odmahuje rukama.

U 15. Vukelić odlično „u for“ šalje Buršića, a ovaj majstorski, s nekih 20-ak metara, prebacuje Vozilu, koji je napustio svoja vrata. Zadnja prijetnja bila je pred Srokom, on je tri minute prije odmora odlično obranio opasan udarac Juričića, koji je prethodno probio lijevi bok domaćina.

Već u šestoj minuti nastavka ponovno se trese Vozilina mreža, Buršić je iskoristio nesmotrenosti zadnje linije Rudara, i rutinski postigao svoj drugi gol danas. Tračak nade gostima se ukazao u 70. kad Srok jedan ubačaj Mehića iz skraćenog kornera „boksa“ ravno u Načinovića, od kojeg se lopta odbija u domaću mrežu.

Sve dvojbe oko pobjednika, ako ih je danas i bilo, riješio je sudac Sobol koji je, u 81. minuti, jedan duel Imamagića i Licula, na korner liniji, okarakterizirao kao prekršaj mlađahnog labinskog stopera, i pokazao na bijelu točku, odakle Kuna trese mrežu za potvrdu pobjede.

U prvoj minuti sudačke nadoknade vremena Juričić radi dar mar u domaćoj obrani i majstorski, kroz noge, matira Sroka. Dalje od toga Labinjani nisu mogli jer je Sobol ubrzo označio kraj ove žive i dinamične utakmice.

CRIKVENICA – Stadion pod Kotorom – 100

Sudac: Bojan SOBOL (Hreljin)

CRIKVENICA-RUDAR 3:2 (1:0)

Strijelci: 1:0 Buršić 15′, 2:0 Buršić 51′, 2:1 Načinović 70′, 2:2 Kuna 81′-11m, 3:2 Juričić 90′

CRIKVENICA: Srok, Mazzarolli, Xheladini, Gašparović, Smojver, Imamović (88-Mijolović), Kuna, Butorac, Vukelić, Lekaj (59-Imamagić), Buršić  (73-Vrbos)

RUDAR: Vozila, Načinović, Jajčević, Škopac, Čudić (86-Černjul), Macan, Juričić, Stepčić, Licul (88-Lazarić), Maksenčuk, Mehić

Updated: 07/05/2016 — 20:19