Rudar-Mladost ipak sa gledateljima, ulaz besplatan

P7100023Nakon jutros održanog sastanka vodstva NK Rudar i čelništva labinske policije, postignut je kompromis te će se današnja utakmica četvrtfinala Kupa Istre odigrati uz prisustvo gledatelja, s početkom u 17 sati.

Tako će, sukladno obećanju predsjednika kluba, svi zainteresirani, utakmicu Rudar-Mladost moći pogledati besplatno. Trener Rudara Franko Čupić također poziva gledatelje na labinski stadion: “Mi želimo ići što dalje. Svi govore da Kup nije primarno natjecanje, ali mi iz sportskih razloga želimo pobijediti, kao i zbog pozitivne atmosfere koju imamo u svlačionici.”

Čupić će danas poštediti Maksenčuka i Macana, a neće biti ni Škopca koji je zauzet fakultetskim obavezama. Bilić i Jajčević su povrijeđeni pa ni njih neće biti u sastavu. Bez obzira na to, Čupić je odlučan: “Mogu odmarati neke igrače jer vjerujem onima koji će ući umjesto njih. Da nemamo talentirane juniore, ne bi mogli kombinirati. Ovako, vjerujem u prolaz.”

RUDAR (4-2-3-1) Vozila – Kurtić, Načinović, Licul, Mehić – Stepčić, Batelić – Ivanović, Juričić, Lazarić – Aličajić

Glavni sudac utakmice je iskusni rovinjski ugostitelj Maksimilijan Radetić, a pomagati će mu Sandi Orbanić iz Žminja i Marijan Pavlović iz Rovinjskog Sela. Delegat je Tihomir Čalić iz Marčane.

Updated: 19/04/2016 — 9:00