Rudari iz Buja praznih ruku

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nogometaši Rudara nisu uspjeli stići do bodova u Bujama. Domaćin, kojem “gori pod nogama”, pokazao je zavidan nivo htijenja, a to im se vratilo u za njih, podosta sretnih okolnosti. Kovari napadački solidni, obrambeno ispod nivoa.

Rano je poveo domaćin. Igrala se 13. minuta kada Horvat izvodi slobodni udarac s desne strane, obrana Rudara reagira katastrofalno, a sve to koristi Elvis Čović koji glavom pogađa za 1:0. Desetak minuta kasnije Mehić prolazi po lijevoj strani i centrira za Čudića koji s desetak metara šutira pored lijeve vratnice domaćeg vratara. U 30. minuti Bojić spušta glavom za Premužića koji ulazi u gostujući šesnaesterac pa puca, ali Radočaj odlično brani.

Rudar je poravnao u 52. minuti kada domaći vratar odbija udarac Čudića s desetak metara, ali točno u pravac dotrčalom kapetanu gostiju Igoru Juričiću koji pogađa za 1:1. Deset minuta kasnije ponovno osmijeh na Viškovićevom licu. Massimo Krizmanić „opalio“ je s tridesetak metara, lopta pogađa nekog od „kovara“, vara Radočaja i ulazi u mrežu za 2:1.

U 65. minuti Juričić jedan svoj solo prodor okončava sjajnim udarcem u rašlje, odakle Koščuk još boljom obranom spašava svoj gol. Posljednju prigodu na utakmici imaju domaći, šutirao je „škaricama“ Bojić u 85., ali Radočaj je na mjestu.


BUJE – igralište Zeleno

Gledatelja: 70

Sudac: Danijel KLARIĆ (Ratulje)

BUJE-RUDAR 2:1 (1:0)

Strijelaci: 1:0 Čović 13′, 1:1 Juričić 52′, 2:1 Krizmanić 63′

BUJE: Koščuk, Uran (59-Pavlović), Horvat, Fabijančić, Peculić, Krizmanić, Čović, Premužić, Bojić, Bašić, Franković (75-Uzelac)

RUDAR: Radočaj, Bilić, Škopac, Načinović, Čudić, Macan, Stepčić (70-Maksenčuk), Mehić, Juričić, Licul, Ivanović (82-Matulja)

Updated: 26/03/2016 — 19:38