Osvojen vrijedni bod u Poreču

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jadran i Rudar odigrali su pravi prvenstveni derbi, iako se radi o momčadima koje dijeli na ljestvici čak 26 bodova. Domaćin je bio bolji, ali ne pokazuje onu lakoću dominacije kakvu su imali jesenas pa su Kovari obranili bod po koji su i došli.

U devetoj minuti centrira Užila, a Kepčije šutira nogom pored gola da bi tri minute kasnije Dujanić napravio „dar mar“ po lijevoj strani te idealno uposlio Sulejmania koji puca preko gola.

U 18. Kepčija postiže pogodak iz nedozvoljene pozicije, a u 21. Ivanović vara Đurića koji ga ipak sustiže te u posljednjem trenutku blokira njegov udarac. Videkić je u 54. minuti šutirao s 20 metara, ali je lopta prošla pokraj gola.

U 71. Kepčija prijeti iz okreta, ali Radočaj udarac brani. Minutu nakon toga najbolja prigoda gostiju. Tin Ivanović je idealno poslužio Juričića koji, doduše iskosa, kreće sam na Bugarina, ali porečki vratar brani udarac. U 74. minuti Jadran je mogao do pogotka, ali je Mehić obranio udarac na gol crti.


POREČ – SRC Veli Jože – 150 gledatelja

SUDAC: Davor Majnarić (Rijeka)

JADRAN-RUDAR 0:0

JADRAN: Bugarin, Ilić, Užila (od 46. Šuman), Tomić, Kepčija, Šendula (od 77. Ereiz), Sumić, Đurić, Dujanić, Sulejmani (od 46. Videkić)

RUDAR: Radočaj, Načinović, Jajčević, Čudić (od 90. Licul), Juričić (od 90. Knapić), Ivanović (od 88. Škopac), Stepčić, Maksenčuk, Mehić, Bilić, Matulja

Updated: 12/03/2016 — 19:15