Rudarova kamera posjetila trening vratara

Mnogi ni ne znaju da se više puta tjedno na stadionu NK Rudar održava i vratarski trening. „Oko“ naše kamere zabilježio je pionirski na kojem su sudjelovala dva vratara; Nino Basanić i Marko Damjanić, a sve pod budnom prismotrom klupskog trenera vratara Deana Načinovića.

„Specijalizirani treninzi za vratare su nužni i zbog toga pokušavamo što više ovakvih odraditi, iako je ponekad teško jer je mnogo vratara u klubu, a nije produktivno raditi sa više od dvojicom-trojicom odjednom“, rekao je Načinović pa pohvalio svoje dečke:

„Naravno da smo ponekad i ljuti, ali dečki većinom daju što više mogu, a to je najvažnije. Afiniteta ima svaki od njih, samo je pitanje tko će koliko raditi. Mi smo tu da ih potičemo i da u hodu ispravljamo greške.“

U klubu trenutno trenira deset čuvara mreže, od čega jedan koji nije član kluba. Da se u klubu već duže vrijeme dobro radi s vratarima, govori i podatak da Sanjin Vozila, prekaljeni majstor na toj poziciji, ima već dva mlada konkurenta u seniorima, Valnera Radočaja i Paola Blažinu.

https://vid.me/F9K1

Updated: 04/02/2016 — 14:27