Mali Kovari se vratili iz Sarajeva

Naši mali nogometaši U11 selekcije danas se vraćaju iz Sarajeva. Treneri Alen Rašuo, Dino Černjul, Dean Načinović i Doris Fonović rasporedili su igrače u dvije momčadi, a ovo su rezultati:

Rudar A-Župa junior 3:0 (Halilčević x2, Zupičić)

Rudar A -Zmaj 1:3 (Šćira)

Rudar A-Željezničar 2:3 (Halilčević, Šćira)

Rudar A-G. Kotar 2:2 (Halilčević, Zupičić)

Nažalost, iako igrački vidljivo bolji od plasmana, A momčad Rudara previše je promašila za nešto više. Ponašanje i borbenost bili su na nivou, ali je nedostajalo sportske sreće, pogotovo u susretu protiv Zmaja kada su promašili gotovo dvoznamenkasti broj prigoda, a za protivnika je dva neobična pogotka postigao vratar.

Rudar B-Caporice Trilj 0:3

Rudar B-Romari Vitez 4:0 (Božičević x2, Krištofić, Franković)

Rudar B-Bambinosi 0:2

B momčad sve je propustila u prvoj utakmici gdje su bili ravnopravni Triljanima, ali je na kraju sve otišlo na protivničku stranu. Drugu utakmicu apsolvirali su bez većih problema, a u trećoj protiv jednog od favorita turnira odlično se držali do posljednje tri minute utakmice.

Dečki su ponovno pokazali da se NK Rudar ima čime ponositi, i kvalitetom i ponašanjem svojih članova. NK Rudar ovim se putem želi zahvaliti NK Žminju, ŠN Prvi Gol i NK Jedinstvu Omladinac na susretljivosti. Sarajevski turnir još je jednom oduševio naše „klince“, a to je na kraju i najbitnije.

FOTOGALERIJA

Krećemo !
Updated: 10/01/2016 — 23:48