MŽNL NS RIJEKA: Uvjerljiva pobjeda protiv Otočca

Dva strijelca – Juričić i Škopac

Nogometaši Rudara slavili su sa visokih 3:0 protiv momčadi Otočca te tako uhvatili priključak sa ostalim konkurentima iz donjeg doma. Napadačka igra se napokon isplatila pa je ovom predstavom momčad Franka Čupića najavila neke bolje dane.

Od samog početka Labinjani su pokazali da su bolja momčad te su prvu prigodu imali u 11. minuti kada Juričić izbija sam na gostujućeg vratara koji mu udarac brani. Ipak, spasa gostima nije bilo u 20. minuti kada Hoxha centrira s desne strane, a Carlo Škopac loptu glavom sprovodi u mrežu za 1:0.

U 32. minuti Hoxha pravi prekršaj na Rudeliću, realno za žuti karton, ali tada gostujući igrač nasrće na njega pa Vasiljević da „ugasi“ vatru šalje obojicu pod tuš, dojam je, domaćeg igrača pomalo nepravedno.

U 41. minuti veliku prigodu Juričiću brani Božičević, a u 47. Načinović iz „slobodnjaka“ pogađa gredu. Prigodu za poravnanje gostiju ima je Bunjevčević, ali je centaršut Tomca poslao „nebu pod oblake“.

U 70. minuti Mehić upošljava kapetana Igora Juričića koji ulazi u šesnaesterac s lijeve strane i pogađa suprotni kut za 2:0, a u posljednjim minutama Mehić upisuje drugu asistenciju, ovu za Alića i konačnih 3:0.


LABIN

Gradski stadion

Gledatelja: 130

Sudac: Zoran Vasiljević (Valbandon)

 

RUDAR – OTOČAC 3:0 (1:0)

Strijelci: 1:0 Škopac 20′, 2:0 Juričić 70′, 3:0 Alić 90′

RUDAR: Vozila, Načinović, Jajčević, Mehić, Čudić (od 61. Alić), Juričić (od 87. Černjul E.) Licul, Hoxha, Škopac, Stepčić (od 75. Maksenčuk), Matulja

OTOČAC: Božičević, Kostelac F., Banić, Rudelić, Tomac, Čurčić (od 73. Krznarić I.), Vukić, Krznarić M., Sladović (od 46. Sladović), Kostelac A. (od 53. Smolčić), Marincel

Updated: 28/11/2015 — 16:47