U Labin stiže bod, šteta za pogodak u nadoknadi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Samo je pola minute dijelilo Rudar da odnese puni plijen sa gostujućeg terena u Funtani koji je danas više podsjećao na oranicu nego na nogometni travnjak.

Obzirom na uprizoreno podjela bodova je najpravedniji ishod, jer osim dva gola drugo nije ništa vrijedno spomena. Labinjani su od 65.minuti bili brojčano jači jer je Šegon zaustavio Juričića kao „zadnjeg igrača“, pa ga je Majnarić opravdano poslao na prijevremeno tuširanje.

Gosti su poveli u 71.minuti, preko Ljubešića koji je jedan ubačaj Stepčića s boka primirio na prsa, na drugoj vratnici, i poslao u domaću mrežu. Lisjak je dotakao loptu, no bio je šut iz blizine, pa je ipak završila iza njegovih leđa.

Gol za konačno poravnanje djelo je Fedotova kojeg je zadnja linija Rudara ostavila samog na 16 metara, gdje je primio jednu dugu loptu, nakon pogreške u dodavanju Maksenčuka, i poslao je u rašlje nemoćnog Vozile.


Funtana

Igralište NK Funtana

Gledatelja 100

Sudac: Davor Majnarić. Pomoćnici: Gabrijel Flegar, Željko Pavlešić (svi Rijeka)

Žuti kartoni: Vuković, Matika, Jugovac, Lisjak (Funtana), Načinović, Knapić, Hoxha, Ljubešić (Rudar)

Crveni karton: Šegon (Funtana) u 65. minuti.

 

FUNTANA – RUDAR  1:1 (0:0)

Strijelci: 0:1 Ljubešić (71), 1:1 Fedotov (90+2)

FUNTANA: Lisjak, Buršić, Pinčan, Šegon, Gjurchinoski B. (od 67. Popović), Matika, Vuković, Ljubas (od 82. Sardelin), Vranaričić (od 46. Fedotov), Gjurchinoski A., Jugovac.
RUDAR: Vozila, Načinović, Jajčević, Čudić (od 89. Maksenčuk), Juričić, Knapić, Licul, Hoxha, Škopac, Stepčić, Matulja (od 67. Ljubešić)

Updated: 24/10/2015 — 20:09