Kovari pokazali karakter, ali nisu uspjeli poravnati

juricic igor i stepNeki drugačiji Rudar vidili su danas gledatelji na gradskom stadionu u Labinu. Dvadesetak minuta ih „nije bilo“ na terenu, ali preostalo vrijeme pokazali su da se mogu nositi sa najjačim momčadima u ligi, a na kraju su uvelike prozivali suce Pejkunovića i Čalića.

U prvih 20 minuta momčadi su bile ravnopravne, a Labinjani žale za „zicerom“ Čudića u 17. minuti koji je, pokazati će se, bio krucijalna točka prvog dijela. Nakon toga, gosti u 15 minuta triput tresu domaću mrežu i kada se činilo da će momčadi na odmor, Jukića pogađa lopta u ruku, a domaći prvi put „viču“ na Pejkunovića.

Čupićeva „juha“ na predahu očito je dala domaćima znakove života koji su u 20 minuta nastavka smanjili na 2:3 autogolom Lončara i preciznim udarcem Stefana Ljubešića. Do kraja vršili su pritisak na gol Grobničana i stvorili dvije 100%-totne prigode, ali Škopac i Juričić nisu iz blizine savladali Hermana za poravnanje. Domaći trener Čupić isključen je zbog prigovora marčanskom sucu Čaliću koji je, prema njemu, bio 12. gostujući igrač.

LABIN

Gradski stadion

Gledatelja: 150

Sudac: Petar Pejkunović (Potpićan). Pomoćnici: Mateo Čalić (Marčana), Ivan Fabac (Poreč)

RUDAR – GROBNIČAN 2:3 (0:3)

Strijelci: 0:1 Lončar (19), 0:2 Žarković (22), 0:3 Škarica (32), 1:3 Lončar (52-ag), 2:3 Ljubešić (67)

Žuti kartoni: Čudić, Hoxha, Licul, Načinović, Mehić (Rudar), Lončar (Grobničan)

Crveni kartoni: Franko Čupić (trener NK Rudar) u 79. minuti zbog učestalih prigovora sucu, Jukić (Grobničan) u 88. minuti zbog dva žuta kartona.

RUDAR: Vozila, Načinović, Jajčević, Mehić, Čudić, Juričić, Licul, Hoxha, Škopac, Stepčić, Alić (od 56. Ljubešić).

GROBNIČAN: Herman, Jovanović, Jukić, Škarica, Prtenjača, Babić, Conjar (od 70. Juničić), Žarković (od 85. Miškulin), Lončar (od 70. Miculinić), Kurilić, Pilčić.

Updated: 03/10/2015 — 20:26