Čupić: Dođite podržati mlade Kovare, njima pljesak puno znači

NAJAVA UTAKMICE | U Labinu se osjeća „drugi“ zrak, u odnosu na onaj s početka sezone. Atmosfera u klubu je slična kao i onda, dobra, ali je ona oko njega bitno bolja. Primjerice, u dva prethodna gostovanja pod Nehaj kulom, labinski je međuligaš primio osam bez da je postigao ijedan gol pa svejedno prošle subote nisu poslani „pod giljotinu“ već s nadom u bod kojeg su i donijeli u grad „ugljena i sporta“.

Na njihovu sreću, stiže im lakši raspored. U goste im stiže pobjedivi protivnik, Naprijed koji je prije sedam dana uz sudačku pomoć porazio fažansku Mladost, a na gostovanjima ove sezone je ubilježio dva remija i poraz.

U igri Rudara osjeća se napredak, a svoj komentar na utakmicu u Senju dao je i trener Franko Čupić: „Bilo je odlično u defanzivi, jedino je nedostajao taj iskorak prema naprijed, ali obzirom na vremenske uvjete, nemam što zamjeriti svojim dečkima.“

Pred utakmicu s Naprijedom, Čupić se doima optimističnim: „U Senju smo napravili lijepi posao, ali sve će pasti u vodu ako to sad ne nadogradimo pobjedom. Želimo pobjedu, postaviti ćemo se napadački, a ključan će biti pristup. Ako moji dečki shvate koliko je ovo važna utakmica, siguran sam da ćemo mi biti ti koji ćemo slaviti na kraju. Ovim putem pozivam sve sugrađane i prijatelje kluba da nas dođu podržati, mladim igračima mnogo znači svaki pljesak.“

Franko Čupić, trener Rudara, djeluje optimistično pred gostovanje Naprijeda

Čupić ne može računati na Ljubešića i Knapića, prvog zbog ozljede, drugog zbog crvenog kartona u Senju. Detalje o utakmici možete pogledati na Facebook stranici kluba.

Updated: 15/10/2015 — 15:01