Tino Licul: Čast mi je igrati za seniore Rudara

U subotu, s početkom u 16:30, na labinskom gradskom stadionu gostuje NK Jadran. Ulaznica za taj susret košta 20, a komplet za svih preostalih sedam jesenskih domaćinstava 70 kuna.

Jadran je lider lige i najveći favorit za prvo mjesto MŽNL NS Rijeka, dok su nogometaši Rudara u prve dvije utakmice upisali dva minimalna poraza. Subota im je velika prigoda da isprave sve u 90 minuta.

Iako su zaredana dva poraza, igrač s brojem šest na leđima, ekstra je dobitak ove sezone. Tino Licul je rođen 1999. godine i tek je navršio 16 godina, a već je objeručke prihvatio ulogu odgovornog stopera:

„Otkad sam priključen prvoj momčadi, zaista su me svi dečki odmah prihvatili pa se stvarno osjećam ugodno. Da ni ne govorim kakva je čast igrati za prvu momčad Rudara“, već u prvih nekoliko rečenica 16-godišnji Tino odaje dojam pravog sportskog karaktera. Podsjetimo, ljetos je odbio poziv Istre 1961 zbog čega je nagrađen od vodstva kluba premještajem u seniore gdje je oduševio struku i simpatizere kluba.

„Moram napomenuti da nam je nekoliko bitnih igrača ozlijeđeno i u tom segmentu stvarno nemamo sreće. Međutim, protiv Jadrana se moramo postaviti čvrsto i odlučno te iskoristiti prednost domaćeg terena. Oni jesu krenuli u prvenstvo vrlo dobro, ali vjerujem da ih možemo iznenaditi i uz malo sreće pobijediti“, optimistično je okončao.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tino Licul

LABIN – 12.09.2015

16:30

RUDAR – JADRAN

Updated: 10/09/2015 — 15:24