Novi trener Rudara je Franko Čupić

Franko Čupić

Nakon odrađenih konzultacija sa nekoliko kandidata, predsjednik Zalihić odlučio je kormilo seniorske momčadi prepustiti dosadašnjem team manageru, Franku Čupiću.

Poslove tehnika obavljati će Ivica Barišić, a Čupić je izrazio želju da nema klasičnog pomoćnog trenera, a u slučaju potrebe, povremeno će mu na raspolaganju biti Sandi Dobrić. Prvi trening novi trener održati će večeras u 19:00 sati kada započinje priprema za subotnju utakmicu protiv Orijenta na Krimeji.

„Nisam dvoumio nakon što sam dobio mogućnost da postanem prvi trener Rudara. Prije svega, zahvalio bih se predsjedniku na ukazanom povjerenju, ali i svima onima koji su mi uputili iskrene čestitke, a prije svega tu mislim na Valdija Šumberca. Smatram da sam imao ispravan trenerski put te da sam spreman preuzeti vođenje seniorske momčadi našeg kluba. Ne bojim se izazova ni odgovornosti, ali morati će se mijenjati neke stvari, prije svega mislim na osobnu odgovornost igrača. Svakako da je cilj vratiti Rudar tamo gdje mu je mjesto, a to je gornji dom ljestvice.“

Updated: 21/09/2015 — 15:04