HNK Rijeka sprema feštu i nagrade za učenike Labinštine

29.03.2014, Mavrinci - nogometna utakmica izmedju NK Grobnican i NK Rudar. 3. HNL - ZAPAD, 21. kolo. Photo: Lario Tus.

Foto: Lario Tus.

Nakon oproštaja Tomasa Černjula, na redu je oproštaj još jedne nogometne legende Labinštine, Sandia Dobrića. Tim povodom, u utorak 08. rujna ove godine, od 18:00 sati, na gradskom stadionu u Labinu gostuje HNK Rijeka, u najjačem sastavu sa reprezentativcima. Prije, tijekom i nakon utakmice gosti će predstaviti svoj projekt HNK Rijeka – prijatelj djece.

Cilj projekta je dodatno doprinijeti popularizaciji sporta, pa će tim povodom svi osnovnoškolci i srednjoškolci s područja cijele Labinštine biti pozvani da besplatno prisustvuju utakmicu. Prvi dan školske godine, u ponedjeljak 07. rujna, učenicima će po školama biti podijeljeni prigodni letci, na kojima će moći upisati svoje ime i prezime. Letak će moći ubaciti u posebnu kutiju na stadionu za vrijeme utakmice, a najsretnije očekuju vrijedne nagrade HNK Rijeka.

Osim toga HNK Rijeka će gledateljima dijeliti prigodne promotivne materijale, a svi fanovi kluba slobodni su donijeti svoje navijačke rekvizite na koje će im se igrači, prema vlastitoj želji, nakon utakmice potpisati autograme. Inače, projekt HNK Rijeka-prijatelj djece ima verifikaciju Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.  Cijena ulaznica za odrasle je 50,00 kn, a NK Rudar će komplet od 8 ulaznica (Rijeka + 7 prvenstvenih u jesenjem dijelu) prodavati po popularnoj cijeni od 10 kn po komadu (komplet 80 kn).

plakat_B2_TISK_02

Updated: 02/09/2015 — 15:30