U četvrtak susret sadašnjih i bivših Rudarovih nogometaša

all starNK Rudar za četvrtak sprema pravu „kovarsku“ feštu na gradskom stadionu. Kao uvertira za dvije „oproštajke“ koje nas čekaju u rujnu, odigrati će se revijalna utakmica sadašnjih i bivših prvotimaca Rudara.

Iako članske iskaznice vrijede samo za prvenstvene utakmice i Kvarnersku Rivijeru, uprava kluba je ovog puta odlučila vrata stadiona otvoriti za sve zainteresirane, bez naplaćivanja ulaznica. Današnji sastav ima svoje adute kao što su Sanjin Vozila, Almir Mehić, Goran Barišić, Ervin Čudić ili kapetan Igor Juričić dok će u momčadi pod nazivom All Star nastupiti plejada sjajnih igrača koji su u dresu Rudara navijačima donosili radost.

Dolazak su sa “guštom” potvrdili Mirko Prskalo, Nardi Golja, Vedran Kovačević, Robert Kiršić, Fatos Hoxha, Robert Fable, Admir Hodžić, Dino Černjul, Želimir Bagavac, Zoran Kovačević, Sandi Dobrić i mnogi drugi…

U ležernoj atmosferi gledatelji će tako na djelu moći vidjeti gotovo sve najbolje nogometaše koje je Rudar dao i imao u proteklih 15-tak godina. Svi ste pozvani, još jednom, u četvrtak s početkom u 19:00 na gradskom stadionu: Rudar 2015-Rudar All Star.

Updated: 17/08/2015 — 21:23