Kadar Rudara se neočekivano smanjio za dva igrača

Situacija u Zelenicama nije bajna. Pripreme su odrađene rezultatski loše, ponajviše zbog radnih obveza ključnih igrača, a danas su stigli novi razlozi za glavobolju trenera seniora Valdia Šumberca.

POPULARNI BARE U NJEMAČKU Loše vijesti za simpatizere NK Rudara. Tjedan prije početka prvenstva u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Nogometnog središta Rijeka, jedan od oslonaca obrane, Goran Barišić, napušta Zelenice i odlazi u Njemačku, gdje su on i supruga dobili posao.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Goran Barišić

Uz to, ultrazvuk je pokazao da Stefano Ljubešić ima dosta veliku upalu u predjelu prepona, pa je njegov nastup, barem u prvom kolu slijedeće subote u Fažani, pod velikim znakom pitanja.

JAŠAREVIĆ SUSPENDIRAN No, tu nije kraj nedaćama „zeleno-crnih“. Mladi Ermin Jašarević, kako je rekao vodstvu kluba, dobio je od jednog kluba s Labinštine „nemoralnu“ financijsku ponudu koja se ne odbija. U Zelenicama su ga za sad suspendirali, i ne kane mu izdati ispisnicu, osim u slučaju „nemoralne“  financijske ponude za obeštećenje. Barišićevo mjesto popuniti će vjerojatno mladi stoper Rijeke Anton Bilić, a Jašarevićevo netko iz juniorskog pogona.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ermin Jašarević

Updated: 22/08/2015 — 0:43